Trenergy e relaxt pro

€ 1.495,00

Trenergy e relaxt pro

€ 1.495,00

Deze e-bike heeft een nieuwe look gekregen. Natuurlijk is hierbij de kwaliteitvan de afwerking en het rijcomfort zeker niet vergeten.Door de geruisarme motor in het voorwiel is de E-Relax Pro een echte alleskunner die u met handige extra's, zoals vanuit de accu gevoede verlichting, een veilig gevoel biedt.

 

Altec Nova E-bike 28 inch 52cm 3v Zwart


Dat de e-bikes van Altec niet alleen hoog in kwaliteit maar ook laag in prijs zijn, bewijst de Altec Nova D52!  Naast een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding is deze topper ook nog eens erg onderhoudsvriendelijk. Dit komt onder andere door de rollerbrake handremmen. Natuurlijk wil het oog ook wat, gelukkig beschikt deze elektrische fiets over een modern, tijdloos uiterlijk. Met de Altec Nova wil je dus écht gezien worden! Daarbij zal deze fiets er lang mooi uit blijven zien. Dit komt door het aluminium frame, dit materiaal is heerlijk licht en bovendien volledig roestvrij.

Doordat de middenmotor niet de wielen maar de trappers aandrijft geniet je onderweg van een natuurlijke ondersteuning. Dit rijdt ontzettend comfortabel! Zelfs als je geen elektrische fiets gewend bent, zal de Altec Nova je dus bevallen. Veiligheid is natuurlijk ontzettend belangrijk, zeker wanneer je hard voorbij zoeft op je nieuwe e-bike. Gelukkig heeft de Altec Nova een stabiele wegligging. Dit draagt bij aan de veiligheid van elke rit! Deze routes wil je natuurlijk niet alleen veilig maar ook comfortabel afleggen. Ook dit moet geen probleem zijn! De Altec Nova beschikt namelijk niet alleen over 3 Shimano Nexus versnellingen maar ook over een verstelbaar stuurpen. Zo kun je altijd een houding aannemen die voor jou comfortabel voelt! Daarnaast heeft dit model een verende voorvork. Zelfs wanneer je over heuvels of drempels rijdt, zal je nu geen last ondervinden van schokken.


Wij snappen dat je dit juweeltje niet kwijt wilt raken. Daarom komt de Altec Nova met een voorgemonteerd ringslot. Doordat dit ART gekeurd is, is deze niet alleen lekker stevig, maar kun je je fiets er eventueel ook mee laten verzekeren. Zo kun je je fiets altijd met een gerust hart achterlaten!

Het Achterlicht gaat aan door het "plusknopje" 5 seconden in te drukken. Om het licht weer uit te zetten druk je ditzelfde knopje nogmaals 5 seconden in. 

De Altec Kratos is niet alleen een comfortabele e-bike, maar nog eens praktisch ook! Er zit namelijk een handige voordrager op, waarmee het vervoeren van bagage geen enkel probleem is. Het frame is van oversized aluminium en daarom roestvrij, net als de velgen. Naast de 5 verschillende rijstanden, beschikt de Altec Kratos ook over 7 Shimano Nexus versnellingen. Hiermee is rijden zonder de elektrische ondersteuning ook een plezier. Uiteraard is er ook aan de veiligheid van de fietser en fiets gedacht. De betrouwbare Shimano Rollerbrake in combinatie met de V-brake zorgen er voor dat er krachtig afgeremd kan worden.

Uitverkocht

Altec Diamond Plus E-Bike 518Wh N-7 Zwart

€ 1.429,00 € 1.249,00
Uitverkocht

Altec Diamond Plus E-Bike 518Wh N-7 Zwart

€ 1.429,00 € 1.249,00

De Altec Diamond is een luxe elektrische fiets met hoogwaardige onderdelen! Het frame is volledig gemaakt van aluminium en daarom goed bestand tegen roest. Dit geldt trouwens ook voor de dubbelwandige velgen. Met de 5 rijstanden is het makkelijk om lange afstanden op een fijne manier af te leggen. Echter door de 7 Shimano Nexus versnellingen rijdt deze e-bike ook zonder trapondersteuning erg fijn! Schokken of oneffenheden in het wegdek worden goed opgevangen door de verende voorvork. Uiteraard is aan de veiligheid van ook gedacht! Door de Shimano Rollerbrake achter en de V-brake voor, is afremmen nooit een probleem. De fiets is ook te verzekeren tegen diefstal door de toevoeging van het ART gekeurde Axa Solid Plus slot.

Elektrische fiets

Altec Daimond

€ 1.429,00

Altec Daimond

€ 1.429,00

De Altec Diamond is een luxe elektrische fiets met hoogwaardige onderdelen! Het frame is volledig gemaakt van aluminium en daarom goed bestand tegen roest. Dit geldt trouwens ook voor de dubbelwandige velgen. Met de 5 rijstanden is het makkelijk om lange afstanden op een fijne manier af te leggen. Echter door de 3 Shimano Nexus versnellingen rijdt deze e-bike ook zonder trapondersteuning erg fijn! Schokken of oneffenheden in het wegdek worden goed opgevangen door de verende voorvork. Uiteraard is aan de veiligheid van ook gedacht! Door de Shimano Rollerbrake achter en de V-brake voor, is afremmen nooit een probleem. De fiets is ook te verzekeren tegen diefstal door de toevoeging van het ART gekeurde Axa Solid Plus slot.